2ο Πανελλήνιο συνέδριο: Ελλάδα-Ευρώπη 2020

2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 
Ελλάδα-Ευρώπη 2020:
Εκπαίδευση, Διά Βίου Μάθηση, Έρευνα, Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Οικονομία
 
28-29-30 Σεπτεμβρίου 2018
Λαμία

 
Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε να υποβάλετε τις ερευνητικές σας εργασίες προς παρουσίαση στο 2o Πανελλήνιο Επιστημονικού Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή με τίτλο: Ελλάδα-Ευρώπη 2020: Εκπαίδευση, Διά Βίου Μάθηση, Έρευνα, Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Οικονομία. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων ερευνών που αφορούν οικονομικές διαστάσεις των πεδίων της Εκπαίδευσης, της Διά Βίου Μάθησης, της Έρευνας, των Νέων Τεχνολογιών, της Καινοτομίας και τις σχέσεις τους με την Οικονομία.
 
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α. Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 
Συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικών της Εκπαίδευσης, & Διά Βίου Μάθησης, της Έρευνας & Καινοτομίαςhttp://www.inoek.gr/el/archiki-selida και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων.
 
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, στις 28-29-30 Σεπτεμβρίου 2018. Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28η Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Οι εργασίες θα συνεχιστούν στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Λαμία, Παπασιοπούλου 2-4).
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επισυναπτόμενη εγκύκλιο.
 
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
 
 
Γεώργιος Λελεδάκης 
Επίκ. Καθηγητής Ο.Π.Α.

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια