Υλικό Φυσικής - Χημείας.

Επειδή το να μοιράζεσαι πράγματα, είναι καλό για όλους….

Η ιστορία ξεκίνησε από κάποια σχόλια του Θρασύβουλου για το πολύ υλικό που έχει μαζευτεί και πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε. Ήρθε και η εκτύπωση τμήματος των ταλαντώσεων που έκανε ο Ξενοφώντας και καπάκι μια συζήτηση με τον Νίκο Ανδρεάδη, για το πώς μπορούμε να προσφέρουμε, ένα πλούσιο υλικό που έχει μαζευτεί, στους υποψήφιους-μαθητές μας.

Η αλήθεια είναι ότι ένας μαθητής χάνεται, τόσο στο δίκτυο, όσο και στο Blogspot,  στο να βρει υλικό για την προετοιμασία του.

Έτσι αποφασίστηκε να δημιουργηθεί από την αρχή ένα νέο μπλογκ; Ιστοσελίδα; που να αναρτηθεί υλικό χρήσιμο για ένα μαθητή- υποψήφιο, χωρίς τη δυνατότητα καθημερινής προσθήκης ασκήσεων, απλά να αναρτηθούν εκεί σωστά ταξινομημένες ασκήσεις που ήδη έχουν αναρτηθεί στο δίκτυο από τους συγγραφείς. Αυτές, θα είναι μια προσφορά του ylikonet προς τους υποψηφίους, με ενιαία μορφοποίηση και με την υπογραφή του ylikonet, ώστε να αποφύγουμε μικροαντιθέσεις μεταξύ μας, για το ποιες ασκήσεις και τίνος φίλου, είναι.

Έτσι δίνω σήμερα  στην δημοσιότητα τη νέα διεύθυνση http://ylikonet100.blogspot.com/ στην οποία έχω ήδη αναρτήσει κάποιο υλικό (κυρίως προσωπικό, αφού αυτά τα αρχεία είχα έτοιμα στο δίσκο μου…)

Καλώ τα μέλη που ήδη έχουν δημοσιεύσει θέματα για μαθητές και τα οποία θα μπορούσαν να αναρτηθούν, αφού τα μετατρέψουν ώστε να έχουν γραμματοσειρά Times (και οι μαθηματικές εξισώσεις) να μου τα στείλουν ώστε να κάνω τις αναρτήσεις.

Προβολές: 1522

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά σε όλους. Διονύση μπράβο για ακομη μία φορά. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε το να προσφέρει κάποιος την δουλειά του χωρίς κανένα αντάλλαγμα δίνει δύναμη σε όλους και αποτελεί παράδειγμα . Είναι μία άλλη λογική διαφορετική από αυτήν που μας έφερε σε αυτό το σημείο ως χώρα, ο καθένας για την πάρτη του. Πράγματι το να μοιράζεσαι πράγματα είναι καλό για όλους. Σε ευχαριστούμε.

Το δικό μου υλικό δεν νομίζω ότι είναι χρήσιμο σε αυτήν την προσπάθεια. Αν εσύ φυσικά νομίζεις ότι είναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως νομίζεις καλύτερα.

Καλή επιτυχία στη μικρά

Ξέρω ότι όχι μόνο οι μαθητές αλλά και οι δάσκαλοι χρειάζονται να ακούν ένα καλό λόγο, ίσως για διαφορετικούς λόγους.

Διονύση, μπράβο για την εξαιρετική προσπάθειά σου. Και ευχαριστώ όλους τους "δασκάλους" του δικτύου για την φανταστική προσφορά γνώσης και μετάδοση εμπειρίας προς εμάς τους υπόλοιπους.

Διονύση καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη. το να μοιράζεσαι είναι καλό για όλους >> σκέφτομαι οτι είναι ισοδὐναμο με το αγαπάτε αλλήλους>> που ειπώθηκε 2011 χρόνια πριν. Σε παραδέχομαι για την αλτρουιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων από σένα. Θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο έχω σε αυτή την κοινή θέα του ιστοτόπου που έφτιαξες. Με βαθύτατη εκτίμηση ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΡΚΙΖΟΓΛΟΥ
Γεια σου Πρόδρομε και καλή σχολική χρονιά. Θα χαρώ να έχω υλικό δικό σου και να το ανεβάσουμε.

Μετά από συζητήσεις με φίλους αγαπητούς, αποφασίστηκε, αντί να υπογράφονται οι ασκήσεις από το δίκτυο, να υπογράφονται από τον συγγραφέα τους.

Επειδή έχουν γίνει κάποιες αναρτήσεις με τον παλιό τρόπο και στην προσπάθειά μου για αλλαγή, πιθανόν να μου διαφεύγουν κάποιες "ιδιοκτησίες", θα παρακαλούσα στην επισήμανση τυχόν λαθών.

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!! Πολύ καλή δουλειά έχετε κάνει και ελπίζω να μπορέσω και εγώ να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι κάποια στιγμή!!!
Ιωάννα το περιμένουμε με χαρά!

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Ψάχνετε κάτι;

Αναρτήσεις

Φόρουμ

Κιτρινισμός-Φλιαγκινισμός

Ξεκίνησε από τον/την ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ στο Γενικά θέματα Πριν από 17 ώρες .

ΤΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ…ΣΚΕΨΕΙΣ 12 απαντήσεις 

Ξεκίνησε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΑΚΗΣ στο Γενικά θέματα. Τελευταία απάντηση από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΑΚΗΣ χθες.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΘΕΜΑ Γ ΕΡΩΤΗΜΑ δ 1 απάντηση 

Ξεκίνησε από τον/την Γιώργος Κλήμης στο Γενικά θέματα. Τελευταία απάντηση από τον/την ΓΚΙΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ χθες.

Επίθεση spam? 3 απαντήσεις 

Ξεκίνησε από τον/την ΞΥΠΟΛΙΤΟΥ ΔΑΝΑΗ-ΓΙΩΤΑ στο Χωρίς κατηγορία. Τελευταία απάντηση από τον/την Grigorian kordo την Πέμπτη.

© 2012   Created by Διονύσης Μάργαρης.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης