Επειδή το να μοιράζεσαι πράγματα, είναι καλό για όλους….
Ευχαριστώ για την υποδοχή.
Αν και διαβάζουμε και αξιοποιούμε υλικό από αυτή τη ιστοσελίδα εδώ και καιρό, αποφάσισα τώρα να εγγραφώ μέλος. Ευχαριστώ προσωπικά όσους με τις δηοσιεύσεις τους εδώ, μας βοηθούν στη δουλειά μας και στη τρέλα μας. Πρώτα απ' όλους τον συνάδελφο Μάργαρη.
Σκέφτηκα να να σας μεταφέρω την εξέλιξη μιας συζήτησης από το σχολείο μου.
Το θέμα ήταν αν απαιτείται έλεγχος των ασκήσεων ( Φυσική κυρίως ) με προγράμματα προσομοίωσης.
Ξέρετε στις συζητήσεις από αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις.
Ετικέτες;
Προβολές: 35
Permalink Απάντηση από τον/την Κυριακόπουλος Γιάννης στις 8 Ιούνιος 2010 στις 22:22
Permalink Απάντηση από τον/την Κυριακόπουλος Γιάννης στις 9 Ιούνιος 2010 στις 11:38
Permalink Απάντηση από τον/την Κυριακόπουλος Γιάννης στις 9 Ιούνιος 2010 στις 12:49
Permalink Απάντηση από τον/την Γκενές Δημήτρης στις 9 Ιούνιος 2010 στις 22:25 ΄Επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω γενικά στέλνω μια οπτικοποίηση αλλά όχι προσομοίωση της άσκησης. Δεν επιβεβαιώνει τίποτα και είναι πλήρως αναξιόπιστη. Βάζοντας μεγάλο m και μικρό Μ παραβιάζεται άνετα η αρχή διατήρησης της ενέργειας.
Permalink Απάντηση από τον/την Κυριακόπουλος Γιάννης στις 9 Ιούνιος 2010 στις 22:33
Permalink Απάντηση από τον/την Νικος Σταματοπουλος στις 15 Ιούνιος 2010 στις 23:25
Permalink Απάντηση από τον/την Γκενές Δημήτρης στις 16 Ιούνιος 2010 στις 20:38 Δημήτρη, την άσκηση αυτή την έχω συμπεριλάβει στην παρακάτω ανάρτηση με θέμα το συντελεστή επαναφοράς στις κρούσεις.
http://ylikonet.ning.com/profiles/blogs/krohuseis-somhaton-amp
Ρίξε αν θέλεις μια ματιά και πες μου τη γνώμη σου.
Permalink Απάντηση από τον/την Νικος Σταματοπουλος στις 16 Ιούνιος 2010 στις 22:44 Ξεκίνησε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΑΚΗΣ στο Γενικά θέματα Πριν από 15 ώρες .
Ξεκίνησε από τον/την ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ στο Γενικά θέματα Πριν από 17 ώρες .
Ξεκίνησε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΑΚΗΣ στο Γενικά θέματα. Τελευταία απάντηση από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΑΚΗΣ χθες.
Ξεκίνησε από τον/την Γιώργος Κλήμης στο Γενικά θέματα. Τελευταία απάντηση από τον/την ΓΚΙΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ χθες.
Ξεκίνησε από τον/την ΞΥΠΟΛΙΤΟΥ ΔΑΝΑΗ-ΓΙΩΤΑ στο Χωρίς κατηγορία. Τελευταία απάντηση από τον/την Grigorian kordo την Πέμπτη.
© 2012 Created by Διονύσης Μάργαρης.
Με την υποστήριξη του