Ηλεκτρικές Δυναμικές Γραμμές

Δημοσιεύτηκε από το χρήστη Παπασγουρίδης Θοδωρής στις 19 Οκτώβριος 2009 στις 0:57 στην κατηγορία Θέματα Φυσικής

Με αφορμή την παρατήρηση του συναδέλφου Γιάννη Παπαδάκη στην ανάρτησή μου «Αριθμός δυναμικών γραμμών», θέλοντας να δώσω μια πειστική απάντηση και αφού η προσπάθειά μου (δέσμια των γνώσεων που πλέον με συνοδεύουν και προφανώς δεν ξεφεύγουν από τα γνωστά ηλεκτρική ροή-Νόμος Gauss) δεν μου έδινε ικανοποιητική απάντηση, αποφάσισα να ζητήσω τη γνώμη του Θρασύβουλου Μαχαίρα, ενός ανθρώπου του οποίου τη γνώμη εκτιμώ απεριόριστα και η οποία θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή του, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ξέρω πόσο πιέζεται αφού ετοιμάζει την έκδοση του νέου του βιβλίου.

Πιστεύω ότι στην ανάλυση του Θρασύβουλου περιέχονται πολλά χρήσιμα στοιχεία για όλους τους συναδέλφουςκαθώς επίσης μια πειστική απάντηση για το Γιάννη.

Αφού τον ευχαριστήσω και για την κριτική του προς το περιεχόμενο της ανάρτησης, επισυνάπτω την ανάλυση του Θρασύβουλου στο παρακάτω αρχείο.

…………………………………………………………………………………………………..

Σήμερα έλαβα από το Θρασύβουλο Μαχαίρα ένα νέο αρχείο εμπλουτισμένο με περισσότερα στοιχεία πάνω στην διαφωτιστικότατη ανάλυση για τις ηλεκτρικές δυναμικές γραμμές.

Το αρχείο συνοδεύονταν από το εξής κείμενο:

«Προσπάθησα να γίνω πιο σαφής ώστε να καλύψω την ερώτηση του κ. Παπαδάκη, τον οποίο και ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, αλλά εμπλούτισα την αρχική ανάρτηση με καινούρια πράματα. Αν κάτι πρόσφερα στη κουβέντα πολύ θα το χαρώ.

Θα σας παρακαλούσα να με συγχωρέσετε που εκμεταλλευόμενος την καλοσύνη του Θοδωρή τοποθετούμε έμμεσα στη κουβέντα μέσω αυτού. Ο μόνος λόγος είναι ότι κάποια υποχρεωτικά τρεξίματα τον τελευταίο καιρό, δεν μου άφησαν περιθώριο ούτε καν να γραφτώ ακόμη στο δίκτυο και έτσι, τις πιο πολλές φορές, δεν παίρνω είδηση τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που γίνονται. Λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτό.

Στο Διονύση ένα γεια, μια ευχή νάναι ακούραστος και μια υπόσχεση…

Ευχαριστώ

Θρασύβουλος Κων. Μαχαίρας »

Αφού τον ευχαριστήσω ακόμα μία φορά, εκ μέρους όλων των μελών του δικτύου, σας την παραδίδω για μελέτη μέσα από το ακόλουθο αρχείο.

Αρχείο.

Τα σχόλια.

(Visited 105 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια