Ανταπόκριση από Λονδίνο!

Το ανταποκριτού μας

Μετά την αποτυχημένη  προχθεσινή μου προσπάθεια, να αναδείξω το μηχανισμό (ή έστω την ανάγκη διερεύνησης για ύπαρξη αναγκαίου μηχανισμού)  μέσω του οποίου, η ιδιοστροφορμή μιας σφαίρας, η οποία συγκρούεται πλαστικά με ράβδο, μεταφέρεται  σε αυτή, η συντακτική ομάδα του ylikonet.gr μου ανέθεσε μια  δεύτερη, ευκολότερη!, αποστολή.

Να μελετήσω πώς:

  1. Η δεξιόστροφη ιδιοστροφορμή που είχε αποκτήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, τα τελευταία χρόνια, οδήγησε στο Brexit.
  2. Οι απολυμένοι εργάτες από την εποχή της Θάτσερ, μαζί με τα παιδιά τους, εγκατέλειψαν το Εργατικό κόμμα και δημιουργήθηκε έτσι η απαραίτητη ροπή, που έβγαλε από την Ευρώπη τα Βρετανικά νησιά.

Έχω χρονικό περιθώριο ένα δεκαπανθήμερο για να μελετήσω το πρόβλημα. Σας υπόσχομαι να  σας κρατώ ενήμερους!

ΥΓ1

Αν κάποιος συνάδελφος πει, εδώ ο κόσμος χάνεται, έρχονται εξετάσεις…. και ο Διονύσης «περί άλλων τυρβάζει», υπάρχουν δυο πράγματα που αξίζει να αντιπαρατεθούν.

Ένας απόμαχος, δεν συμμετέχει στη μάχη. Μπορεί να την παρακολουθεί εκ του μακρόθεν!

Μπορεί συνάδελφε να νιώθεις κουρασμένος και αγχωμένος, αλλά αυτό σημαίνει «ενεργός».

Εξάλλου κατά τις περιηγήσεις στο Λονδίνο, μπορεί να πέσω πάνω σε κάποιον Τσιχαντιστή μάρτυρα, ο οποίος να θέλει να τον συντροφεύσω στην παρουσία του ενώπιον του Αλλάχ!

Συνεπώς νέος, υγιής και ασφαλής συνάδελφε! Τι παραπονιέσαι;

ΥΓ2

Αν στη διάρκεια της μελέτης μου, ο Γιάννης ανεβάσει κάποιο i.p. που να αποδεικνύει ότι αυτό που ο προγραμματιστής το προγραμμάτισε να δείχνει, αυτό δείχνει,  τότε θα εγκαταλείψω τη μελέτη, θα ανέβω στο «μάτι»…. και θα πέσω στον Τάμεση.

Θα σας αφήσω δε, να υπολογίσετε τη μεταβολή της στροφορμής της ρόδας, που θα οφείλεται στην πτώση μου!

Καλημέρα!

 

ΥΓ

Όποιος συνάδελφος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, στο διάστημα αυτό, για οποιοδήποτε θέμα,  μπορεί να το κάνει στο email μου ή και εδώ στο δίκτυο με μήνυμα ή και δημόσιο σχόλιο.

Σας παρακολουθώ!!

 

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
13 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια