Κίνηση Ράβδου. ΔΕ + Εxcel για ασκήσεις

Θεωρούμε τη γενική περίπτωση που το επίπεδο της διάταξης είναι κεκλιμένο σε σχέση με το οριζόντιο επίπεδο ενώ η ράβδος πάντα παράλληλη σε αυτό. Για λόγους απλότητας δεν τοποθετούνται δείκτες στις συνιστώσες του μαγνητικού πεδίου, του βάρους και της σταθερής εξωτερικής δύναμης. Θα χρησιμοποιούμε τον παρακάτω…

ΚΙΝΗΣΗ ΡΑΒΔΟΥ- Δ.Ε κ ΛΥΣΕΙΣ pdf

ΚΙΝΗΣΗ ΡΑΒΔΟΥ- Δ.Ε κ ΛΥΣΕΙΣ. Word

Excel σχεδιασμού ασκήσεων

(Visited 905 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
11 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Διονύσης Μάργαρης
Διαχειριστής

Καλησπέρα Κώστα.

Αντικαταστάθηκε…

Κώστας Ψυλάκος
Αρχισυντάκτης
2 έτη πριν

Κωστα πολυ καλη η εργασια σου !

Σιγουρα το "εργαλειο " excel μπορει να δωσει διαφορα αποτελεσματα αναλογα με τα δεδομενα . Δεν ειμαι τοσο καλος χειριστής σε αυτο αλλα αντιλαμβάνομαι το τι μπορει να κανει καποιος ! 

Ειμαστε σε συμφωνια με τις λυσεις των διαφορικων εξισωσεων . Στην αντίστοιχη εργασια που εχω κανει προσφατα το Παραδειγμα 5 ειναι αντιστοιχο του δικο σου . 

 

Κώστας Ψυλάκος
Αρχισυντάκτης
2 έτη πριν

Οκ Κώστα! Σίγουρα μπορεί να κάνει πολλά! Οπότε βρεις χρόνο δες αυτό που είπες σε ευχαριστώ πολύ. 

Καλή συνέχεια! 

Χρήστος Αγριόδημας
Αρχισυντάκτης

Κώστα καλησπέρα

Πολύ καλή εργασία με το φύλλο excel να δίνει άλλη οπτική μιας και είναι διαδραστικό. Αλλάζεις τιμές και παίρνεις απευθείας τα γραφήματα κτλ.  Παλιά το δούλευα πολύ, είναι εύκολο και έχουν όλοι, (ή σχεδόν όλοι) office οπότε είναι προσβάσιμο σε όλους.  Να προτείνω και το graph που είναι free και έχει απίστευτα χαρακτηριστικά.

Διονύσης Μάργαρης
Διαχειριστής

Μια επιπλέον προσθήκη από τον Κώστα Μυσίρη:

Κατακορυφη εκτοξευση σε μαγνητικο πεδιο μεχρι μηδενισμου ταχυτητας. Η επιδραση του B στις καμπυλες! Β=1Τ (σχεδον ομαλα μεταβαλομενη) Β=3Τ και B=5T ( L=2m) R=10Ω m=1Kg.