34ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) διοργανώνει, υπό την αιγίδα του ΥΠΠΑΙΘ, τον 34o Π.Μ.Δ.Χ μέσω του οποίου θα επιλεγούν οι μαθητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη 52η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας η οποία θα διεξαχθεί από 6 – 15 Ιουλίου 2020 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 34ος Π.Μ.Δ.Χ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 και ώρα 8:30.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 34ο Π.Μ.Δ.Χ θα βρείτε ΕΔΩ.

Πληροφορίες για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση των επιτροπών για τη διεξαγωγή του 34ου Π.Μ.Δ.Χ καθώς και για την εξεταζόμενη ύλη θα βρείτε ΕΔΩ.

(Visited 1.685 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
11 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Μπαλτζόπουλος Αντώνης
Αρχισυντάκτης

Χμμμμ … στην ύλη του διαγωνισμού ( που βέβαια δεν συνδέεται κατ' ανάγκη με την ύλη των πανελληνίων ) δεν υπάρχουν τάση ατμών κτλ .

Αντιγράφω, "Είναι ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ όλες οι ιδιότητες των υγρών (όπως: ιξώδες, επιφανειακή τάση, τάση ατμών) και η αντίστροφη ώσμωση".

Χμμμμ … ( δις )

ΥΓ Καλή δύναμη σε όλους που ετοιμάζουν το διαγωνισμό .

 

Νάστας Θεόφιλος
2 έτη πριν

Αν ακυρωθεί η ολυμπιάδα Χημείας λόγω κορωνοιού (όπως έγινε με αυτή της Βιολογίας) θα ακυρώθεί και η Ά φάση του 34ου πμδχ?

 

Παναγιώτης Νασιάκος

καλησπερα συναδελφοι, στην ερωτηση 38 του πμδχ 2019 δινεται ως σωστη απαντηση το α) ενω σε παρομοιο θεμα                                                                                                  http://ylikonet.gr/2018/01/06/απόδοση-αντίδρασης-στερεότυπο-2ο/

ο Παυλος Μπασδαρας εδειξε κατι διαφορετικο, παρακαλω την βοηθεια σας, ευχαριστω

Νάστας Θεόφιλος
2 έτη πριν

Τελικά στις 23/5 πραγματοποιήθηκε ο 34ος πμδχ? Γιατί εκτός από μία ανακοίνωση για αλλαγή της ημερομηνίας του από 28/3 σε 23/5 δεν έχει αναρτηθεί κάτι άλλο στο site της ΕΕΧ.

 

Νάστας Θεόφιλος
2 έτη πριν
Απάντηση σε  Αντώνης Χρονάκης

Εντάξει, ευχαριστώ.