Πρόσκληση για αποστολή εκπαιδευτικού υλικού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποστολή εκπαιδευτικού υλικού

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΕΧ σκοπεύει να αναρτήσει στην ιστοσελίδα της (www.eex.gr) επαναληπτικό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα αναφέρεται σε όλες τις τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου διδάσκεται το μάθημα της Χημείας. Το συγκεκριμένο υλικό ευελπιστούμε να αποτελέσει μια πρακτική και ουσιαστική βοήθεια στους μαθητές αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνά η πατρίδα μας.

Για το λόγο αυτό προσκαλούνται οι συνάδελφοι να αποστείλουν τα στοιχεία τους (σύντομο βιογραφικό & πλήρη στοιχεία επικοινωνίας) και τα θέματα που προτείνουν σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο word) με e-mail στο info@eex.gr, μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, με την ένδειξη «ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ». Τα προτεινόμενα θέματα θα πρέπει να συνοδεύονται από τις αναλυτικές λύσεις τους.

Σε ότι αφορά στα θέματα που θα αποσταλούν και θα είναι επιστημονικά ορθά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΧ, μαζί με τα ονόματα των συναδέλφων οι οποίοι θα τα έχουν αποστείλει.

Τα θέματα (και οι λύσεις τους) θα πρέπει να είναι σε γραμματοσειρά Calibri μέγεθος 11 και αρχικά να διαπραγματεύονται ζητήματα που αφορούν το 1ο κεφάλαιο κάθε τάξης και να είναι της μορφής:

  • Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής – με απάντηση
  • Ερωτήσεις του τύπου “σωστό – λάθος¨ – με αιτιολόγηση
  • Ασκήσεις – με αναλυτική επίλυση
(Visited 870 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
4 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Xατζηγρηγοριαδης Χριστόδουλος

Με την ημερομηνια του διαγωνισμου Χημειας τι θα γινει τελικως;