Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

Ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας   το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Γενικών Λυκείων (με το Νέο και με το Παλαιό σύστημα) και των Επαγγελματικών Λυκείων 2020

Οι πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΓΕΛ θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν   στις 26 του ίδιου μήνα. Για τα ΕΠΑΛ οι Πανελλαδικές θα αρχίσουν στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις  30 του ίδιου μήνα (σ.σ. πέρσι οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ ολοκληρώθηκαν στις 18 Ιουνίου και 20 του ίδιου μήνα για τα ΕΠΑΛ).

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το Πρόγραμμα Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα καθώς και στην Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.. Οι εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα διαρκούν δέκα ημέρες.

Ειδικότερα το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έχει ως εξής:

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

 

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Πηγή: esos

(Visited 523 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
3 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Διονύσης Μάργαρης
Διαχειριστής
1 έτος πριν

Ευχαριστώ Αποστόλη!

Θοδωρής Παπασγουρίδης

Κοιτάζοντας το πρόγραμμα νομίζω πως η φυσική και οι φυσικοί είμαστε μάλλον οι ευνοημένοι….

Ευνοημένοι γιατί ουσιαστικά τη Δευτέρα 22/6 στα εξεταστικά κέντρα θα είναι μόνο υποψήφιοι φυσικής και λίγοι απόφοιτοι λατινικών

Αυτό σίγουρα είναι σημαντικό ως προς τη μη συνάθροιση πολλών αλλά κυρίως ως προς το μειωμένο αριθμό υποψηφίων-εξεταστών στα εξεταστικά κέντρα ΦΑ

Απορία προκαλεί γιατί την πρώτη μέρα εξέτασης της γλώσσας που έτσι και αλλιώς θα βρεθούν οι υποψήφιοι όλων των προσανατολισμών, έπρεπε να βρεθούν και οι απόφοιτοι….

Σκεφτείτε πυκνότητα κόσμου στα κέντρα εξέτασης ΦΑ….

Επίσης δεν κατανοώ και γιατί τα αρχαία δίνονται μαζί με θετικό και οικονομικό

προσανατολισμό…..Πολύ πιο συμμετρική πληθυσμιακά θα ήταν η επιλογή της Δευτέρας, αλλά μάλλον μας "έσωσαν" τα …..ξεχασμένα λατινικά….

Πάντως η πρώτη μέρα της γλώσσας, σίγουρα δεν δημιουργεί την αίσθηση εξέτασης λίγο μετά την πανδημία….