Subscribe
Ειδοποίηση για
4 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Μανόλης Μαργαρίτης

χρήσιμη η δουλειά σου Γιάννη, πρόσφερες ένα καλό εργαλείο στους μαθητές που μπορούν να το αξιοποιήσουν και να ευεργετηθούν από αυτό , ότι πρέπει για την εποχη αυτή των επαναλήψεων  

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ωραία η δουλειά σου Γιάννη. Ευχαριστούμε.

Ανδρέας Ριζόπουλος
Αρχισυντάκτης

Καλησπέρα Γιάννη. Σε ευχαριστούμε. Το τυπολόγιο, ειδικά φέτος που προστέθηκε ο Ηλεκτρομαγνητισμός, θα βοηθήσει τους μαθητές, αρκεί να το χρησιμοποιήσουν μόνο στην Επανάληψη και αφού έχουν ήδη προετοιμαστεί σωστά σε κάθε κεφάλαιο και θέμα. Γιατί κάθε τύπος κρύβει πίσω του μια ιστορία και εφαρμόζεται υπό προϋποθέσεις. Είναι μια "ζωντανή" παράσταση, που περιγράφει στη γλώσσα των Μαθηματικών, κάποιο φαινόμενο, που όμως οι μαθητές πρέπει να ξέρουν να το περιγράφουν και με την καθημερινή γλώσσα, δηλαδή να το έχουν κατανοήσει.
Έχω και κάποιες παρατηρήσεις:
Στο "πλάτος" του διακροτήματος λείπει ο τόνος Α΄= 2Α|συν…|
Γράφεις "Αρχή του Pascal" αλλά δεν την αναφέρεις. Έχεις γράψει μόνο τον θεμελιώδη νόμο υδροστατικής.
Η εξίσωση Toriccelli ισχύει αν έχουμε πολύ μεγάλη δεξαμενή ανοιχτή στην ατμόσφαιρα και έξοδο του υγρού επίσης στην ατμόσφαιρα.
Να είσαι καλά!