Πώς πάει το ylikonet;

Αγαπητοί  φίλοι, μιας και τέλειωσε η σχολική χρονιά, ας δούμε πώς κινήθηκε το δίκτυό μας, το τελευταίο   διάστημα.

Επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, οι  επισκεψιμότητα του δικτύου μας, από το τέλος του 2016 που φύγαμε από την ning,  μέχρι σήμερα, παρουσιάζεται στην εικόνα:

Όπου ο κατακόρυφος άξονας δίνει τον αριθμό των σελίδων που ανοίχθηκαν, ανά μήνα.

Είναι σαφής η ανοδική πορεία του δικτύου όλη αυτήν την περίοδο, αρχίζοντας από τον Σεπτέμβριο του 2019 (πιθανόν το ενδιαφέρον για ηλεκτρομαγνητισμό) με εκτόξευσή του από τον Μάρτιο, όταν μας ήρθε ο κορονοϊός…

Έτσι ενώ τον Ιανουάριο είχαμε 261.000 σελίδες, το Φεβρουάριο 250.000, πήγαμε στις 388.000 σελίδες τον Μάρτιο, στις 515.000 τον Απρίλιο, το Μάϊο στις 602.000, με κορύφωση στις 718.000 σελίδες τον Ιούνιο.

Για σύγκριση, μπορούμε να δούμε ότι η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (την περίοδο των εξετάσεων πάντα…) ήταν τον Ιούνιο του 2017 στις 287.000 σελίδες, του 2018 στις 327.000 σελίδες και του 2019 στις 462.000 σελίδες.

Αξίζει να προστεθεί ότι στην εποχή ning το μέγιστο είχε επιτευχθεί τον Ιούνιο του 2013, με 460.000 σελίδες περίπου (γνωστή η ιστορία).

Τα υπόλοιπα τοπικά μέγιστα ήταν στις 300.000 σελίδες, με μια συνήθη κίνηση σε περίοδο μεγάλης επισκεψιμότητας του 2015-16, αυτή της εικόνας.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που στήριξαν και στηρίζουν καθημερινά το ylikonet, θεωρώντας ότι η ανοδική μας πορεία είναι μια ηθική αποζημίωση.

Οι συνάδελφοι και οι μαθητές, εμπιστεύονται όλο και περισσότερο το δίκτυό μας και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε…

(Visited 3,540 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
73 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Βασίλης Δουκατζής
Διαχειριστής
9 μήνες πρινΤελευταία διόρθωση9 μήνες πριν από Βασίλης Δουκατζής
Πάνος Μουρούζης
1 έτος πριν

Εμείς σ' ευχαριστούμε Διονύση που μας δίνεις αυτή την υπέροχη δυνατότητα επικοινωνίας. Μία επικοινωνία που δημιούργησε μία υπέροχη ηλεκτρονική παρέα, βασιζόμενη στην αλληλοεκτίμηση, από ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, που μολονότι δεν τους έχεις δει ποτέ από κοντά, που ποτέ δεν έχεις πιει  μαζί τους ένα κρασί, παρόλα αυτά τους αισθάνεσαι όχι απλά συναδέλφους, αλλά φίλους σου. 

Καλό καλοκαίρι σε όλη την ηλεκτρονική παρέα. 

Τάσος Αθανασιάδης
Αρχισυντάκτης
1 έτος πριν

Μπα και γω που νόμιζα ότι εμείς οι υλικονετιστές χαλάμε την πιάτσα που τραγουδούσαν και κάποιες ψυχές στις 7 στροφές, ώσπου να έρθουν οι 6,75 των υλικονετιστών και να ακουστεί καθαρά το μύνημα που εκπέμπει αυτή η συχνότητα:

ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.

Πάντα τέτοια και καλύτερα

Καλό καλοκαίρι σε όλους εύχομαι από καρδιάς

Παναγιώτης Κουτσομπόγερας

Διονύση μπράβο σε εσένα, τους υπόλοιπους ενορχηστρωτές καθώς και σε όσους συνεισφέρουν στην γνώση όλων !

……για καλοκαιρινή συνάντηση τι ετοιμάζουμε ; 

Βασίλης Δουκατζής
Διαχειριστής
1 έτος πριν

Καλησπέρα σε όλους!

Τα καλύτερα έρχονται.

Το υλικόνετ έχει καθιερωθεί στον εκπαιδευτικό κόσμο, ως μία αξιόπιστη πηγή και σε πληροφόρηση αλλά και σε γνώση.

Πολλές φορές θα ακούγεται η φράση "για να δούμε τι λένε και στο υλικονετ".

Διονύση πολλά συγχαρητήρια και καλή δύναμη εύχομαι για όλη αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνεις καθημερινά!!!

Άντε και καλή αντάμωση (ας ελπίσουμε να μην έχουμε καμιά πανδημία και του χρόνου)!!!

Παντελεήμων Παπαδάκης
Αρχισυντάκτης

Καλησπέρα Διονύση,

καλησπέρα στη νησίδα που έκτισες και βρήκαμε χώρο να δώσουμε λίγα μα να πάρουμε πολλά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αναγνωρίζεται (τι ωραίο το σχόλιο της άγνωστης μου Δήμητρας!) αυτή η τεράστια προσφορά της αλληλοεπιμόρφωσης πάνω στη Φυσική σκέψη, που απαιτεί βέβαια "στυλοβάτες" που χωρίς να αναφέρω ονόματα ,αφου λάμπουν αυτόφωτα , και σήμερα στηρίζουν …,με υψηλή γνώση και θάρρος της "έκθεσης" τους ,δεν θα παραλήψω όμως να αναφέρω αυτούς που γνώρισα και δεν είναι πλεον κάτοικοι της νησίδας ,όμως πολλά και υψηλα μας χάρισαν και "ζουν" μ' αυτά μαζί μας… Ανδρέα, Βαγγέλη η νησίδα αναπνέει μαζί σας.

Αγαπητέ Διονύση χαίρομαι γιατί νοιώθω πιστεύω ορθά την ικανοποίηση σου, από τα στατιστικα της πορείας , από το επίπεδο αναρτήσεων στους διάφορους χώρους… φορουμ κ.λ.π και πιστεύω επίσης από τον ευγενικό τρόπο στο σχολιασμό ιδιαίτερα διαφορετικών απόψεων ο οποίος σίγουρα κερδίζει…

Σε ευχαριστώ

Υ.Γ

Στο mail σου θα δεις ένα μικρό "δωράκι" που συνειρμικά βάφοντας μου ήρθε η κατασκευή του.

Αντώνης Χρονάκης
Αρχισυντάκτης
1 έτος πριν

Πολλά συγχαρητήρια Διονύση σε εσένα προσωπικά αλλά και στους εκλεκτούς φίλους που προσφέρουν αφιλοκερδώς καθημερινά τις γνώσεις και το χρόνο τους, ώστε όλοι εμείς να λέμε ότι το ylikonet είναι το δίκτυό ΜΑΣ!!!  

Ελπίζω την επόμενη σχολική χρονιά να συνεχιστεί αυτή η εντυπωσιακή ανοδική πορεία!

Στάθης Λεβέτας
Αρχισυντάκτης
1 έτος πριν

Καλησπέρα συνάδελφοι.

Συγχαρητήρια σε όλους, δηλαδή συγχαρητήρια στο Υλικό. Και ένα ευχαριστώ γιατί αυτήν η νησίδα με έμαθε κάτι δύσκολο: ν' αγαπάω τα λάθη μου.

Δημήτρης Τσάτσης
1 έτος πριν

Καλησπέρα Διονύση,

έχεις αφιερώσει απίστευτο χρόνο και κόπο όλα αυτά τα χρόνια και σου αξίζει αυτή η ανταπόκριση…

το ylikonet έχει παγιωθεί πια στη συνείδηση πάρα πολλών καθηγητών και πιθανώς κάποιοι να μην αντιλαμβάνονται το εντυπωσιακό του εγχειρήματος…ας θυμηθούμε πως το ξεκίνησες..και ας αναλογιστούμε πως με πυρήνα εσένα μια χούφτα καθηγητών κυρίως του δημοσίου μας προσέφεραν απλόχερα τόσα πολλά.. 

Τέλος… το εντυπωσιακότερο κατά εμέ είναι η συνέπεια που σε διακρίνει στην εργασία..

Να είσαι καλά… Να είστε καλά και οι γνωστοί στυλοβάτες… 

Ανδρέας Ριζόπουλος
Αρχισυντάκτης

Καλησπέρα Διονύση. Συγχαρητήρια!
Πιστεύω ότι κανείς από εμάς εδώ δεν σκέφτεται τα στατιστικά και την επισκεψιμότητα όταν συμμετέχει σε μια συζήτηση, λύνει μια απορία του, ακούει για κάποιο λάθος, λέει τη γνώμη του για ένα θέμα, κάνει μια ανάρτηση… Γιατί συμμετέχουμε με ευχαρίστηση σε κάτι που αγαπάμε.
Αλλά το 7,18 .10^5 είναι μεγάλο νούμερο! 

Σας ευχαριστώ όλους!

Κωνσταντίνος Σαράμπαλης

Φίλτατε, Διονύση ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι προσφέρεις, που δεν είναι καθόλου λίγα. Από το στήσιμο, τη διαχείριση και την μέγιστη συμμετοχή σου στο φόρουμ.

Όταν πριν κάποια χρόνια, αποκλεισμένος στο μικρόκοσμο της κωμόπολης που ζω και στο σχολείο που διδάσκω άκουσα για το δίκτυο που μάλλον αν θυμάμαι καλά προτεινόταν και από το Υπουργείο άρχισα να συμμετέχω. Στην αρχή λίγο διστακτικά. Αλλά στη συνέχεια καταλάβαινα ότι η αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους μόνο σε καλό μπορούσε να μου βγει. Σκέφτομαι τα τόσα χρόνια πόσα «κέρδισα». Και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Κάποιος συνάδελφος έγραψε ότι μας έμαθε να συμφιλιωνόμαστε με τα λάθη μας. Έχει δίκιο. Έτσι προχωράμε μπροστά.

Επίσης, το ευχαριστώ, απευθύνεται και σε όλους τους συναδέλφους του δικτύου που σε πολλά ζητήματα μου «άνοιξαν τα μάτια» στην κυριολεξία.

Εύχομαι μακροημέρευση στο δίκτυο με όλο και περισσότερες συμμετοχές.

Γιατί είναι καλό το να μοιράζεσαι.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους φίλους. Στο επανιδείν.