Μείωση εξεταστέας ύλης Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η μείωση της ύλης θα είναι αναλογική σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ’ τάξη του συνόλου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης

Εντός της εβδομάδας  η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα υπογράψει απόφαση μείωσης της Εξεταστέας Ύλης των   των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ Λυκείου,

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.

Η μείωση της ύλης  θα είναι    αναλογική   σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ’ τάξη του συνόλου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης .

Συγκεκριμένα η  μείωση της ύλης είναι βασισμένη στην ύλη που έχει διδαχθεί στα Λύκεια, με βάσει τις δηλώσεις που κλήθηκαν κι έκαναν οι καθηγητές έως  16-12-2020.

Ειδικότερα  η πρώτη φάση δήλωσης της διδαχθείσας ύλης έχει ήδη γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη και για τις επόμενες τέσσερις φάσεις έχουν δοθεί οι ακόλουθες προθεσμίες:

  •      27-01-2021,
  •      24-02-2021,
  •      24-03-2021 και
  •      12-05-2021

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μεγάλη καθυστέρηση ή άλλο σοβαρό πρόβλημα σχετικά με τη διδασκαλία, οι Διευθυντές/τριες των  Λυκείων θα πρέπει δηλώνουν τα αίτια των καθυστερήσεων.

πηγή: esos.gr

Τελικά ανακοινώθηκε η νέα ύλη, εδώ ή και εδώ.

(Visited 2,776 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
4 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Άγγελος Μακρής
18 ημέρες πριν

Ανακοινώθηκε η μειωμένη ύλη.
Ίδια με του 2020.

Ανδρέας Ριζόπουλος
Editor
18 ημέρες πριν

Καλησπέρα Άγγελε. Καλή χρονιά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Το στερεό για φέτος πάλι, μόνο κινηματικά ή άντε και να ισορροπήσει…

Άγγελος Μακρής
17 ημέρες πριν

Καλημέρα και καλή χρονιά!
Από όσο καταλαβαίνω, η περικοπή της ύλης βασίστηκε και στο να έχουν κοινά θέματα οι απόφοιτοι με τους φετινούς υποψηφίους.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου, αν θα είναι η τελική ύλη ή αν είναι ανοικτή η περαιτέρω περικοπή της.