Επαναληπτικό Διαγώνισμα Χημείας 2020-21

Στο παρακάτω σύνδεσμο παραθέτω ένα επαναληπτικό διαγώνισμα στο μάθημα της Χημείας Γ’ Λυκείου. Τα θέματα Α, Β2, Β3 και Δ σκεφτόμουν να τα δώσω ως διαγώνισμα 2 ωρών στους μαθητές του σχολείου μου την τρέχουσα εβδομάδα.

Δυστυχώς η απρόβλεπτη ζωή ανατρέπει σχέδια, καθώς ο γνωστός ιούλης μου χτύπησε την πόρτα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ 2020-2021

(Τα πολλαπλής επιλογής Α1 και Α3 προέρχονται από το υλικό που οι έμπειροι συνάδελφοι Κονδύλης Παναγιώτης-Λατζώνης Πολυνίκης μοιράζονtαι με όλους μας τα τελευταία χρόνια, και τους οποίους προσωπικά ευχαριστώ).

Εύχομαι να είστε όλοι καλά, εύχομαι κουράγιο και δύναμη στους μαθητές μας που αυτή την δύσκολη χρόνια προσπάθησαν, κάτω από αντίξοοες και πρωτόγνωρες συνθήκες να προετοιμαστούν.

Επειδή στην αυτοαπομόνωση υπάρχει χρόνος άπλετος έχω ετοιμάσει και μία βιντεολύση του Γ’ Θέματος, θα ακολουθήσει και του Δ θέματος και μέχρι την Παρασκευή θα έχω αναρτήσεις και τις συνολικές. Καλή επεξεργασία.

ΒΙΝΤΕΟΛΥΣΗ Γ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ1 Ή ΕΔΩ2

ΒΙΝΤΕΟΛΥΣΗ Δ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
7 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Μιχάλης Τσοκας
22/05/2021 1:33 ΠΜ

Στο β3 γιατί δίνεται η ΔΗ;;;

Μιχάλης Τσοκας
22/05/2021 11:25 ΠΜ

Ευχαριστω πολύ.
Συζητώντας το στην τάξη κάποιοι μαθητές θεωρώντας πως πρέπει να το χρησιμοποιήσουν σκέφτηκαν το ενδεχόμενο της μεταβολής θερμοκρασίας στο δοχείο…
Τα θέματα πάντως ήταν πάρα πολύ καλά.

Άντρεα Χρίστου
23/05/2021 6:49 ΜΜ

Καλησπέρα! Ευχαριστούμε για το διαγώνισμα πολύ ωραία θέματα.
Στο Γ1 αν υπολογίσουμε την μέση ταχύτητα από το CO2 είναι πολύ λάθος; δηλαδή θα βαθμολογηθεί αρνητικά; κατανοώ ότι το CO2 πρακτικά απελευθερώνεται από το υγρό σύστημα αλλά επειδή συλλέγεται, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άμεσα για τους υπολογισμούς;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!