Φύλλο Εργασίας: % w/w περιεκτικότητα

Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Ένα φύλλο εργασίας με άρωμα Τράπεζας θεμάτων, Master Chef (και κρεατοσφαιριδίων).

Αφιερωμένο στους φίλους Διονύση Μάργαρη και Αντώνη Χρονάκη (για την αρχική ιδέα) !

Εδώ το φύλλο εργασίας:

Φύλλο εργασίας

Θεωρήστε τα κεφτεδάκια και τα μπιφτέκια ως ομογενή μείγματα.

 

Απαντήσεις:

https://drive.google.com/file/d/1hTU_MylZki2BZHU3boG-7m4bdIFkjuiI/view?usp=sharing

ή εδώ

Φύλλο Εργασίας: % w/w περιεκτικότητες

[Καλή μας όρεξη !]

(Visited 2,129 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
9 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Διονύσης Μάργαρης
Διαχειριστής
11 ημέρες πριν

Καλημέρα Master Chef Παναγιώτη.
Μπορώ να επιλέξω το μπιφτέκι μου να είναι από αρνάκι και όχι κοτόπουλο και ας έχει μικρότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη;
Και το λίπος νοστιμάδα προσθέτει 🙂
Μαζί με το ευχαριστώ για το μπιφτέκι, το ευχαριστώ μου και για την αφιέρωση…

Τελευταία διόρθωση11 ημέρες πριν από Διονύσης Μάργαρης
Παντελεήμων Παπαδάκης
Αρχισυντάκτης

Καλημέρα Παναγιώτη.
Υποθέτω πως θα ‘ναι ευχάριστη η εργασία για τα παιδιά
και “εύγεστο” το αποτέλεσμα για σένα.

Αντώνης Χρονάκης
Αρχισυντάκτης
11 ημέρες πριν

Φίλε μου Παναγιώτη αυτή είναι <<νόστιμη>> Χημεία!!!
Μακάρι να τα πούμε σύντομα πάλι από κοντά με τα συγκεκριμένα μίγματα βέβαια στο τραπέζι αλλά και με άλλα αλκοολούχα!
Καλή συνέχεια στο συγγραφικό σου έργο!

Τελευταία διόρθωση11 ημέρες πριν από Αντώνης Χρονάκης
Γιώργος Φασουλόπουλος
Αρχισυντάκτης

master-Παναγιώτη,

πολύ καλό αφού εξοικειώνει τους μαθητές με στερεά και κολλοειδή μίγματα,

όμως μήπως απαιτούσε και πρόβλεψη για λίγο ψωμάκι στο ζύμωμα;