24 σύντομες επαναληπτικές ασκήσεις στα οξέα/βάσεις & ιοντική ισορροπία
Καλησπέρα σε όλες & όλους, μια απλή ιδέα για επανάληψη, κόβουμε και μοιράζουμε στους μαθητές άπό 24 διαφορετικές κάρτες – μια στον καθένα – με σύντομη άσκηση από το μάλλον απαιτητικό κεφάλαιο της Ι.Ι.
Δίνουμε λίγο χρόνο στον κάθε μαθητή και έπειτα ελέγχουμε τις απαντήσεις τους, τσεκάροντας έτσι το επίπεδο της τάξης. Οι ασκήσεις εμφανίζουν μια ήπια κλιμάκωση.
Κλικ από κάτω:
24 κάρτες με ασκήσεις στα οξέα/βάσεις & ιοντική ισορροπία
Καλή δύναμη !
(Visited 1,959 times, 1 visits today)
Καλησπέρα Παναγιώτη.
Αν κρίνω από τις επισκέψεις (Visited 504 times) μέχρι στιγμής, το “παιχνίδι” με τις κάρτες… σχίζει!!!
Σε ευχαριστούμε…
Καλησπέρα αγαπητέ Διονύση κι εγώ σε ευχαριστώ άλλη μια φορά για το βήμα
που μας δίνεις ! Η απλότητα των ασκήσεων τους δίνει αμεσότητα και
είμαι πολύ χαρούμενος για την ανταπόκριση των συναδέλφων και μαθητών σε ένα
απαιτητικό κεφάλαιο.
Φυσικά τα αληθινά άλογα κούρσας Υλικονέτ σε ότι αφορά την αμεσότητα
της επισκεψιμότητας είναι Κορκίζογλου, Πρωτοπαπάς, Παπασγουρίδης …. to name a few … αλλά σίγουρα για κανένα δεν είναι αυτοσκοπός τα νούμερα αυτά.
….ω τι θλίψη η pizza του pH δεν άρεσε τόσο …. κλαψ !!!!
Σε ευχαριστώ και πάλι !
…. ανέβηκαν και οι απαντήσεις. Καλό βράδυ σε όλους !
Μας δίνεις ιδέες για ένα τρόπο εξατομικευμένης διδασκαλίας, Παναγιώτη! Ευχαριστούμε πολύ.
Λέω να το δοκιμάσω …
Καλημερα φιλη Στελλα, μακαρι να εχει εξατομικευμενη εφαρμογη (ή και εναλλαξ) σε ολους, σε ευχαριστω που το ειδες !