Καλησπέρα αγαπητέ φίλε Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ ! ….. ελπίζω το Michelin να αναφερεται στην μαγειρική αισθητική και όχι στο ανθρωπάκι της Michelin (που μοιαζω και λιγο στο βιντεο) !
Καλημέρα Παναγιώτη.
Πέραν του χημικογαστριμαργικού θέματος μ’άρεσε η εφαρμογή
φυσικής για την αναρρόφηση του κρόκου !
Θυμάμαι τη μάνα μου να μεταφέρει το αυγό από το μισό τσόφλι στ’άλλο μισό για να απομονώσει τον κρόκο από την “μύξα”, το ασπράδι δηλαδή
Να είσαι καλά
Τελευταία διόρθωση1 έτος πριν από Παντελεήμων Παπαδάκης
Καλησπέρα φίλε Παντελή, σε ευχαριστώ που το είδες-παντού σύμπραξη Φυσικής-Χημείας ακόμα και σε πρασινο-κοκκινη ομελετα…… Φημες λένε ότι με το κρητικό σφουγγάτο ταιριάζει και κατάλληλη ρακή !
αστέρι Michelin στον master chef Παναγιώτη
και στη συνεργάτιδά του Stella
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ ! ….. ελπίζω το Michelin να αναφερεται στην μαγειρική αισθητική και όχι στο ανθρωπάκι της Michelin (που μοιαζω και λιγο στο βιντεο) !
εδώ διαβάζω ότι αστέρια και ανθρωπάκι ανήκουν στο ίδιο μαγαζί
Γιώργο δεν το ηξερα αυτο ! χο ! το ειπα για πλακα – αλλα εσύ εισαι super Sherlock Holmes ! άψογος ! καλο βραδυ !
Παναγιώτη καλησπέρα
Πρέπει να πατεντάρεις την πράσινη ομελέτα.
Καλησπέρα φίλε Χρήστο, δυστυχώς δεν ειναι δική μου ιδέα ! …..ισως να την παραγγειλουμε στην επομενη συναντηση μας σαν υλικονετ !
Καλημέρα Παναγιώτη.
Πέραν του χημικογαστριμαργικού θέματος μ’άρεσε η εφαρμογή
φυσικής για την αναρρόφηση του κρόκου !
Θυμάμαι τη μάνα μου να μεταφέρει το αυγό από το μισό τσόφλι στ’άλλο μισό για να απομονώσει τον κρόκο από την “μύξα”, το ασπράδι δηλαδή
Να είσαι καλά
Καλησπέρα φίλε Παντελή, σε ευχαριστώ που το είδες-παντού σύμπραξη Φυσικής-Χημείας ακόμα και σε πρασινο-κοκκινη ομελετα…… Φημες λένε ότι με το κρητικό σφουγγάτο ταιριάζει και κατάλληλη ρακή !
Με μέτρο είναι καταλύτης …ευεξίας,
και σ’ορισμένα φαγητά προσθέτει κάτι από το χαρακτήρα της.
Αρχίξανε κι οι αγκινάρες
πολύ σωστά, καλές και οι αγκιναρες απλα μην με βάλεις να φαω χοχλιους! Εις το επανιδείν