Subscribe
Ειδοποίηση για
10 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Γιώργος Φασουλόπουλος
Αρχισυντάκτης

αστέρι Michelin στον master chef Παναγιώτη
και στη συνεργάτιδά του Stella

Γιώργος Φασουλόπουλος
Αρχισυντάκτης

εδώ διαβάζω ότι αστέρια και ανθρωπάκι ανήκουν στο ίδιο μαγαζί

comment image

Χρήστος Αγριόδημας
Αρχισυντάκτης

Παναγιώτη καλησπέρα
Πρέπει να πατεντάρεις την πράσινη ομελέτα.

Παντελεήμων Παπαδάκης
Αρχισυντάκτης

Καλημέρα Παναγιώτη.
Πέραν του χημικογαστριμαργικού θέματος μ’άρεσε η εφαρμογή
φυσικής για την αναρρόφηση του κρόκου !
Θυμάμαι τη μάνα μου να μεταφέρει το αυγό από το μισό τσόφλι στ’άλλο μισό για να απομονώσει τον κρόκο από την “μύξα”, το ασπράδι δηλαδή
Να είσαι καλά

Τελευταία διόρθωση1 έτος πριν από Παντελεήμων Παπαδάκης
Παντελεήμων Παπαδάκης
Αρχισυντάκτης

Με μέτρο είναι καταλύτης …ευεξίας,
και σ’ορισμένα φαγητά προσθέτει κάτι από το χαρακτήρα της.
Αρχίξανε κι οι αγκινάρες