Φορτίο και Μάζα Ηλεκτρονίου

Η εργασία αυτή , που επεξεργάζεται θέματα του Ηλεκτρομαγνητισμού , επικεντρώνεται σε κάποια άτομα που αμφισβήτησαν τα καθιερωμένα και μέσα από τις έρευνές τους εμβάθυναν στην αλήθεια . Όμως , μέχρι να φτάσουν σε αυτές τις ανακαλύψεις χρειάστηκε να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις που επικρατούσαν .

( PowerPoint ΕΔΩ )

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο, για καλύτερη προβολή, με κλικ εδώ.

(Visited 408 times, 1 visits today)
Subscribe
Ειδοποίηση για
9 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Διονύσης Μάργαρης
Διαχειριστής
1 μήνας πριν

Γιώργο, ανέβασα σε άλλο χώρο το αρχείο, οπότε μπορούν οι φίλοι να κατεβάσουν στο δίσκο τους το αρχείο και να το προβάλουν στη συνέχεια, οπότε παίζουν και τα βίντεο.
Δοκιμάστε και με κλικ εδώ.

Διονύσης Μάργαρης
Διαχειριστής
1 μήνας πριν

Γιώργο, μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο pptx εδώ στο δίκτυο, όπως ανεβάζουμε και εικόνες, σαν πολυμέσο και να το εισάγεις στο άρθρο.

Χριστοφιλόπουλος Αθανάσιος

Πολύ αναλυτική η παρουσίασή σου, Γιώργο.
Να είσαι πάντα δημιουργικός.

Δημήτρης Σκλαβενίτης

Γιώργο συγχαρητήρια για την παρουσίασή σου. Το πείραμα του Millikan πραγματοποιείται σήμερα εύκολα. Η απορία που είχα (πριν από 50 χρόνια στις πολλές εργαστηριακές ασκήσεις φυσικής που κάναμε) ήταν γιατί να είναι το φορτίο της σταγόνας ένα μικρό πολλαπλάσιο κάποιου αριθμού. Θα περίμενα το φορτίο να είναι “δισεκατομμύρια” φορές κάποιου στοιχειώδους φορτίου. Ο Millikan δικαιώθηκε. Αγνοούσα τη διαμάχη που αναφέρεις στις τελευταίες διαφάνειες. Και πάλι μπράβο.