Μηχανικός Ορυκτών Πόρων

Καλησπέρα σας, αυτό είναι το πρώτο μου άρθρο στην ομάδα .Το άρθρο αυτό αφορά την σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και μια σύντομη οπτική μου για αυτήν. Θα χαρώ να δω και τις δικες σας γνώμες και απόψεις σχετικά με την σχολή αυτή στα σχόλια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μηχανικος ορυτκων πορων ευχη η καταρα;

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
4 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Διονύσης Μάργαρης
22/10/2022 7:04 ΠΜ

Καλημέρα Σταύρο.
Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να έχει διαμορφωμένη γνώμη, για την παραπάνω σχολή, αλλά διαβάζοντας το κείμενό σου, μάλλον ενδιαφέρουσα την βλέπεις.
Οπότε μην προβληματίζεσαι…
Καλές σπουδές!

Χαράλαμπος Κασωτάκης

Ζώντας στην Κρήτη έχω εξαιρετική εντύπωση για τις προοπτικές της παραπάνω σχολής. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνουμε δεύτερη Κύπρος όσον αφορά κοιτάσματα υδρογονανθράκων νοτίως του νησιού. Αυτός είναι και ο λόγος του τουρκολυβικου μνημονίου. Ήδη στην Κύπρο χτίζεται μια ολόκληρη πόλη για προσωπικό εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων. Αντίστοιχα περιμένουμε στην Κρήτη στην περιοχή της Μεσαράς. Η πολιτική των εταιρειών είναι να απορροφηθουν ντόπια στελέχη κατά το δυνατόν αν τα κοιτάσματα αποδειχθούν εκμετάλλευσιμα. Πρόσεξε όμως. Θα χρειαστεί υψηλού επιπέδου εξειδίκευση ίσως και post doctoral στο συγκεκριμένο τομέα