Απαντήσεις Θεμάτων Τράπεζας Φυσικής Α΄ ΓΕΛ

Δημοσιεύω σήμερα ένα έγγραφο PDF το οποίο περιέχει όλες τις (345 συνολικά)   ερωτήσεις της Τράπεζας Φυσικής Α΄ΓΕΛ (ταξινομημένες ανά κεφάλαιο και ανά ενότητα) και τα 144 θέματα Δ με αναλυτικές απαντήσεις.  Το έγγραφο απευθύνεται (κυρίως) στους μαθητές και τις μαθήτριες που θέλουν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις.  Τα σχόλια που υπάρχουν σε κάποια θέματα μπορούν τα παιδιά να τα παραβλέψουν.  Καλό διάβασμα.

Απαντήσεις Τράπεζας Φυσικής Α΄ ΓΕΛ

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
6 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Κώστας Παπαδάκης
02/05/2023 10:28 ΠΜ

Χαίρομαι που ασχολείται κάποιος με την Τράπεζα θεμάτων και το δείχνει δημόσια, εδώ στο ylikonet.

Διαθέτεις σίγουρα τον χρόνο σου και προσπάθεια για να δημιουργήσεις αυτά που δημοσιεύεις, το να σου πω ευχαριστώ ή μπράβο το θεωρώ λίγο.

Το pdf σου θα το “κατεβάσουν” αρχικά καθηγητές και θα τους είναι χρήσιμα τα σχόλια σου με κόκκινο.

Βέβαια, όσο και αν κλειδώσει κάποιος το pdf του, τα pdf ξεκλειδώνουν, τα pdf γίνονται word και αγαπητέ Δημήτρη πολλές φορές “βαφτίζονται” με άλλο όνομα. Σου εύχομαι να μην το ζήσεις, γιατί είναι ενοχλητικό, αλλά ..

Πολλές επισκέψεις και πολλοί επισκέπτες με έχουν πείσει, ότι άσχετα τι εκφράζουν οι καθηγητές δημόσια, χρησιμοποιούν την Τράπεζα θεμάτων χρόνια τώρα.

Υπάρχουν επίσης τρόποι να “διορθωθούν” τα θέματα. Π.χ. στην 12991 αλλάζουμε το σχήμα, λέμε ότι το επίπεδο είναι ακίνητο (όχι ακλόνητο) σε κάθε μια από τις θέσεις 30 και 45 μοίρες και .. έχουμε ένα θέμα όπου αλλάζει η γωνία κλίσης του κεκλιμένου επιπέδου, γιατί όχι;

Σχετικά με τις λύσεις αν είναι αναλυτικές ή πόσο αναλυτικές θα ήθελα να είναι, είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη για μένα, που δεν θα σταματήσει στα θέματα της τράπεζας.

Δεν γνωρίζω αν μου δίνεις την άδεια να δημοσιεύσω και εγώ το pdf όπου σχολίαζες τις διορθώσεις (μια από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις σου). Αλλά θα αναφέρω το όνομα σου, στη σελίδα των δημοσιεύσεων μου, αφού με επηρεάζεις .. θετικά 🙂 .

Οι Φυσικοί θεωρώ ότι είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί, πολυγραφότατοι (λένε οι εκδοτικοί οίκοι ότι ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες ομάδες καθηγητών) αλλά από την φύση μας δεν οργανωνόμαστε εύκολα σε ομάδες.
Η Τράπεζα θεμάτων ήταν θέμα δύο μηνών για όλες τις τάξεις, αν γινόταν συνολικά από πολλούς συναδέλφους μαζί. Και τι λύσεις θα είχαμε τότε, δεδομένου ότι η κάθε διαφορετική ματιά θα έδινε συνολικά ένα απίστευτα χρήσιμο αποτέλεσμα.

Καλή συνέχεια.

Κώστας Παπαδάκης
03/05/2023 1:50 ΠΜ
Απάντηση σε  Δημήτρης Ζωγράφος

Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι.
Να είσαι καλά.

Βασίλης Δουκατζής
Διαχειριστής
03/05/2023 7:30 ΠΜ
Απάντηση σε  Κώστας Παπαδάκης

Καλημέρα Κώστα!
Μία πολύπλοκη και δυσεύρετη εφαρμογή να ξεκλειδώσεις pdf λέγεται browser!!!!!!
Απλώς αντί να πατήσεις το βελάκι (κατέβασμα) πατάς την εκτύπωση και save as pdf. Τέλος.
Υ.Γ. Και ο Βαγγέλης το κάνει χωρίς την χρήση βαριοπούλας!!!!

Κώστας Παπαδάκης
03/05/2023 11:39 ΠΜ
Απάντηση σε  Βασίλης Δουκατζής

Καλό. Δεν το είχα παρατηρήσει,

Να τονίσω, ότι εσύ χρόνια πριν μου έλεγες για τα pdf: ” Χρησιμοποίησε τα pdf, δες πόσο όμορφα φαίνονται” και εγώ έλεγα μπα δεν μου χρειάζονται. Τελικά είχες δίκιο.. Βασίλη.

Καλή συνέχεια.

Κώστας Παπαδάκης
04/05/2023 11:03 ΜΜ

Αγαπητέ Δημήτρη, το pdf σου έχει καθημερινά downloads.
Άρα εκ μέρους των επισκεπτών, που το θεωρούν χρήσιμο, σε ευχαριστούμε.