Σχόλια Τράπεζας Θεμάτων Φυσικής Γ΄ ΓΕΛ

Κλείνοντας τον κύκλο της Τράπεζας Θεμάτων, δημοσιεύω σήμερα ένα έγγραφο PDF που περιλαμβάνει σχόλια και διορθώσεις για τα Θέματα Φυσικής της Γ΄ΓΕΛ.

Σχόλια Θεμάτων Τράπεζας Φυσικής Γ΄ – Αντιγραφή-min

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
3 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Κώστας Παπαδάκης
13 ημέρες πριν

Το επόμενο λογικό βήμα.

μπράβο ξανά.

Χαράλαμπος Κασωτάκης
13 ημέρες πριν

Μπράβο και χαρά στο κουράγιο σου. Συμφωνώ σχεδόν με όλα. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά από τα θέματα όπως είδα δεν περιέχουν απλά λεκτικά λάθη διατύπωσης αλλά λάθη ουσίας που θα δημιουργήσουν πονοκέφαλο ειδικά στους καλούς και προσεκτικούς μαθητές. Και μια και δεν επιτρέπεται να αλλάξουμε ούτε λέξη από θέμα τράπεζας σύμφωνα με υπουργική απόφαση τρία τινά μπορεί να γίνουν α) να αφήσουμε τους μαθητές στη μοίρα τους για να πάρουν ένα μάθημα στο τι εστί ελλάδα β) να διορθωθούν από τους υπεύθυνους της τράπεζας έστω και την τελευταία στιγμή πριν την κλήρωση γ) Να δοθούν από τους διδάσκοντες ως διευκρινήσεις (όπου δεν οδηγούν σε λάθος θέμα) και όπου οδηγούν σε λάθος θέμα να επιλεγούν από τα άλλα κληρωθέντα θέματα. Προσωπικά έκανα το (γ) πέρυσι στην Α λυκείου όπου ένα θέμα από τα τρία που κληρώθηκε είχε, κατά τη γνώμη μου, λανθασμένη διατύπωση.

Κώστας Παπαδάκης
13 ημέρες πριν

Η επιλογή α) δεν είναι σωστή ανθρωπιστικά, δεν είναι σωστή εκπαιδευτικά αλλά σίγουρα δεν τους χρειάζεται κανένα τέτοιο μάθημα, ξέρουν που ζουν..

Ξέρω ότι δεν το γράφεις σοβαρά, ανάλογη είναι και η απάντηση.

🙂