Απαντήσεις που λογοκρίνονται…

Απαντήσεις που λογοκρίνονται, δεν έχω όλο το κείμενο.

Κρίμα για μια ελληνική επιστημονική κοινότητα να λογοκρίνει και να αποτελεί εργαλείο της διαμόρφωσης της νέας τάξης των γεωπολιτικών Κε Γκενε .Δυστυχώς ούτε το στιγμιότυπο δούλεψε για να δείτε πλήρως την σκέψη μου, λυπάμαι όμως για την εμφανή λογοκρισία που ξεσκεπαζω.

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
38 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Κώστας Παπαδάκης
15/09/2023 6:26 ΠΜ

Μια περίληψη της “εμφανής λογοκρισίας” που ξεσκεπάζετε;

Αποστόλης Παπάζογλου
Διαχειριστής

Καλημέρα Σοφία. Αν με την «ελληνική επιστημονική κοινότητα» αναφέρεσαι στο δίκτυό μας, τότε οι κατηγορίες περί λογοκρισίας που μας αποδίδεις είναι άδικες, αφού στο χώρο αυτό φιλοξενούμε κάθε άποψη με επιστημονικό ενδιαφέρον. Από το απόσπασμα του κειμένου που ανάρτησες, δεν προκύπτουν οι συλλογισμοί και οι ενστάσεις σου. Αν έχεις την καλοσύνη ανέβασε ένα πλήρες κείμενο.

Κώστας Παπαδάκης
15/09/2023 10:39 ΠΜ

Όπως κατάλαβα το κείμενο που διάβασα νομίζω ότι “δένει” και το παρακάτω video

Δείτε εδώ

για προβληματισμό (ευχαριστώ αυτόν που με πληροφόρησε για τα πτηνά).

Τι μου άρεσε στο κείμενο που διάβασα: το ότι θα τραγουδήσουμε μαζί με τις μούσες και η αναφορά για τον συμπαντικό ελληνισμό.

Δημήτρης Γκενές
Αρχισυντάκτης
16/09/2023 1:20 ΠΜ

κ. Καλλιγά
Επειδή απευθύνεστε σε μένα.
Δηλώνω πως δεν έχω ιδέα για το σημείο 0 της θεωρίας Bing Bang , Τα voyager βρίσκονται ακόμα λίγο έξω από τα όρια της ηλιόπαυσης . Πέραν τούτου δεν ξέρω κάτι άλλο, Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για το οποίο αγνοώ και άλλοι φαίνεται να ξέρουν.

Όμως εδώ λογοκρισία δεν υπάρχει αφού το απόσπασμα σας και το σχόλιό σας τα βλέπω.

Προσωπικά δεν θα έβλεπα σαν λογοκρισία πάντως αν διέγραφαν αναρτησή μου με τις λύσεις των θεμάτων φυσικής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις από έναν ιστότοπο που ασχολείται με το Ελληνικό Δωδεκάθεο . Δεν θα θεωρούσα λογοκρισία την διαγραφή της ανάρτησής μου. Θα ήταν εκτός τόπου όπως η διάλεξη περί οδοντιατρικής χειρουτγικής σε συνέδριο για τα πνευστά όργανα της κλασσικής μουσικής

Κατανοώ όμως την ανάγκη να καταγγείλετε κάποια λογοκρισία κάποιου κειμένου.

Να είστε καλά

Ανδρέας Ριζόπουλος
Αρχισυντάκτης
16/09/2023 10:22 ΠΜ

Καλημέρα σε όλους! Βλέπουμε μια εικόνα με κάποιο κείμενο, που το χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία στο λεξιλόγιο και το συντακτικό…

  1. έχω δικαίωμα στην εκλογή σκέψη
  2. οι μούσες σιγουργουδούν

Στη συνέχεια ψάχνοντας στο Facebook, βλέπουμε την ευχέρεια στη χρήση της Ελληνικής Γλώσσας, από την Κα Σοφία.
Αν ήμουν φιλόλογος θα της έκανα σίγουρα “λογοκρισία”.
Επί του επιστημονικού τώρα, για να ενημερωθούν όσα “γατάκια” νομίζουν ότι ξέρουν Φυσική, γράφει η Κα Σοφία:
“Σκέψεις για την αβεβαιότητα των βασικών θεωριών που χρησιμοποιούμε και καμία δεν είχε αμφισβητηθεί από όσο ξέρω
Τι εννοούμε όταν λέμε ότι η ενέργεια του ηλεκτρονίου του Η είναι αρνητική και όταν κινείται στο πρώτο στρώμα είναι η μικρότερη; Κινείται πιο γρήγορα και η ισχύς των ηλεκτρονίων είναι η μεγαλύτερη. Είναι σωστό να μας προτείνετε αρνητική δυναμική συμφωνία αν καταναλώνουμε ή κερδίζουμε w; Πρέπει να χρησιμοποιούμε symvasis που χωρίς εξήγηση ή αποδείξεις προτείνουν τέτοια πράγματα όπως ένα αρνητικό megethos με εξήγηση απλά να είναι αξιώματα; προτείνω κάτι άλλο που έχει την πιο κινητική ενέργεια και έτσι για την ηλεκτρική ενέργεια από τον τύπο και η αρνητική ενέργεια δεν έχει νόημα. Είναι αν και πιο σταθερό γιατί το ηλεκτρονικό παίρνει τη μεγαλύτερη δύναμη από την πιρινα σε σχέση με τα υπόλοιπα στρώματα που είναι κατά μέσο όρο πιο μακριά από την πιρινα . Έτσι σταθερότητα δεν σημαίνει χαμηλή ενέργεια όπως μαθαίνουμε. Επιπλέον πώς βρίσκουν αυτόν τον αριθμό ενέργειας αν σύμφωνα με τον Heisenberg δεν γνωρίζουμε ταυτόχρονα με την ακρίβεια την ταχύτητα και τη διατριβή της, και είναι δυνατόν να είμαστε εκτός στιβάδας ή ακόμα και στο pirina όταν κινείται στο s trohiaka όπου r=0 , άρα η ενέργεια αυξάνεται στο άπειρο; Μπορούμε να μιλήσουμε για έναν μέσο αριθμό που υπολογίζεται με κλασική φυσική και στάνταρ r; Κάτι πάει λάθος;”

Βλέπουμε και νέα φυσικά μεγέθη τη δυναμική συμφωνία αλλά και τη διατριβή της ταχύτητας‍️!!!!

Τελευταία διόρθωση10 μήνες πριν από Ανδρέας Ριζόπουλος
Καλλιγά Σοφία
19/09/2023 6:44 ΜΜ
Απάντηση σε  Δημήτρης Γκενές

Σβήσατε τα στοιχεία μου, και η απάντηση μου δεν δημοσιευόταν. Τα άσχετα επίσης πρέπει να αφήνονται, και ο καθένας κρίνει. Επίσης η μουσική είναι θεραπευτική μέσω των συχνοτήτων που μεταδίδει, οπότε η συζήτηση σε ένα θέμα ιατρικής είναι πάντα σχετική.
Όσο για τον κύριο που αναφέρθηκε στα ελληνικά μου, όλοι γνωρίζουν τον δαίμονα του τυπογραφείου που μάλιστα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη κάνει μη λογικές αλλαγές στις λέξεις όπως θέση αντί για διατριβή.Αρνητικο ή θετικό δυναμικό συμφωνούμε να έχουμε ….
Πότε η επιστήμη δεν ήταν δογματική, είναι μέρος της νέας τάξης που την εργαλείο ποιεί με αυτόν τον τρόπο.
Οι ερωτήσεις πάντα θεωρούνται θετική συνεισφορά στην τεκμηρίωση μιας άποψης και πρέπει να υπάρχουν.
Χρησιμοποιούμε τον γήινο χρόνο για να περιγράψουμε αποστάσεις όπου λόγω ταχυτήτων ο χρόνος κυλάει διαφορετικά και λέμε πόσα έτη φωτός απέχει ένας γαλαξίας, που είναι άτοπο και πολλά άλλα, αρκεί να σκεφτόμαστε και να μην δεχομαστε χωρίς κριτική σκέψη.
Αλήθεια ξέρει κανείς τι είναι ο άνθρωπος; Εγώ θα τον περιέγραφαν σαν έναν δέκτη και πομπό συχνοτήτων ορισμένου εύρους που ο εγκέφαλος υπολογιστής κωδικοποιεί στην πραγματικότητα μας. Σε όλη αυτή την διαδικασία παίζει ουσιαστικό ρόλο η νόηση και η ψυχή με την οποία υπάρχει το λινκ δηλ η σύνδεση.
“Εν οίδα ότι ουδέν οίδα”, δηλ όσο και να κατανοώ την δημιουργία, η γνώση μου είναι σχεδόν τίποτα μπροστά στο τεράστιο μεγαλείο που το μυαλό του ανθρώπου στον τρισδιάστατο κόσμο δεν μπορεί να νοησει.

Διονύσης Μάργαρης
19/09/2023 8:45 ΜΜ
Απάντηση σε  Καλλιγα Σοφια

Σοφία, ποιες απαντήσεις σου δεν δημοσιεύονται;
Πού τις ανέβασες και δεν υπάρχουν;
Τις έστειλες σε κάποιον διαχειριστή να τις ανεβάσει και αυτός αρνήθηκε την δημοσίευση;

Τελευταία διόρθωση10 μήνες πριν από Διονύσης Μάργαρης
Ανδρέας Ριζόπουλος
Αρχισυντάκτης
Απάντηση σε  Καλλιγα Σοφια

Δώστε μας τον ορισμό των φυσικών μεγεθών:
α) δυναμική συμφωνία
β) διατριβή της ταχύτητας‍️
Και τις μονάδες μέτρησης στο S.I.

Επίσης εξηγείστε μας τι ακριβώς κάνουν οι μούσες όταν σιγουργουδούν;

Διονύσης Μάργαρης
19/09/2023 9:18 ΜΜ
Απάντηση σε  Καλλιγα Σοφια

Η απάντηση σε σχόλιο Σοφία, δεν χρειάζεται έγκριση, εκτός και αν περιλαμβάνει δύο ή περισσότερους συνδέσμους.
Δεν νομίζω ότι κάποιος αφαίρεσε απάντησή σου.
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει…
Σε διαβεβαιώ ότι δεν γίνεται καμιά λογοκρισία!

Τελευταία διόρθωση10 μήνες πριν από Διονύσης Μάργαρης
Αποστόλης Παπάζογλου
Διαχειριστής

Γεια σου Σοφία. Βλέπω ότι έχεις ανοίξει και δεύτερο προφίλ με τα ίδια στοιχεία. Αν έχεις την καλοσύνη, κράτησε μόνο το ένα…

Κώστας Παπαδάκης
20/09/2023 3:32 ΜΜ
Απάντηση σε  Καλλιγα Σοφια

Είστε Χημικός και διδάσκετε αρκετά χρόνια σε μαθητές.

Να ρωτήσω, υπάρχουν συζητήσεις που γίνονται με μαθητές και αφορούν τις απόψεις σας (για την “παγκοσμιότητα του ελληνισμού, για τα πολλαπλά σύμπαντα, για τις θεραπευτικές συχνότητες, για το τι είναι ο άνθρωπος, και πιθανά άλλα που δεν έχουν καμία επιστημονική υπόσταση παρά μόνο την πίστη σας);

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει στην ιδιωτική του ζωή, αλλά όχι όταν βοηθάει να διαμορφωθεί ένας νέος άνθρωπος.