Mηχανή αέναης κίνησης λειτουργεί… χωρίς ενέργεια!

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%aeΔημοσιεύτηκε από το χρήστη Σαράντος Οικονομίδης στις 8 Δεκέμβριος 2012 στις 21:29 στην κατηγορία Γενικά θέματα

Δεν είμαι από αυτούς που θα πείθονταν για κάτι τέτοιο, όμως η διάταξη αυτή φαίνεται να αντέχει χρόνια εκτός και αν δε μας τα λένε όλα. Πάντως η απόδοση λένε ότι πλησιάζει το 99% και νομίζω ότι αξίζει να το δείτε.

Το λένε ότι προστέθηκε προς αποφυγή παρεξήγησης μετά από παρατήρηση του Πάνου Μουρούζη παρακάτω. Επίσης η χρήση του όρου απόδοση μάλλον δεν είναι η συνήθης.

Περισσότερα εδώ:

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
1 Σχόλιο
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
admin
Διαχειριστής
13/10/2016 6:44 ΜΜ

Απάντηση από τον/την Σαράντος Οικονομίδης στις 16 Δεκέμβριος 2012 στις 10:02
Πάνο καλημέρα. Για την απόδοση όπως αναφέρεται στο video νομίζω ότι εννοεί πως το 99% της αρχικής ενέργειας μέχρι σήμερα δεν έχει υποβαθμιστεί . Σε καμιά περίπτωση δεν τίθεται ζήτημα για λειτουργία χωρίς δαπάνη ενέργειας. Συμφωνώ για την κατηγοριοποίηση.
Μούφα όμως δεν θα το έλεγα από κατασκευαστικής άποψης.
Ίσως έκανα λάθος που αναπαρήγαγα την είδηση αλλά με εντυπωσίασε η κατασκευή.
Να είσαι καλά

▶ Απάντηση
Permalink Απάντηση από τον/την Φιορεντίνος Γιάννης στις 16 Δεκέμβριος 2012 στις 15:12
Καλησπέρα σε όλους.
Με την ευκαιρία μια σύντομη Ιστορία της “έρευνας για το αεικίνητο”:
Perpetual Futility

▶ Απάντηση
Permalink Απάντηση από τον/την koumantakis stavros στις 10 Ιούνιος 2013 στις 13:35
Συμφωνω με τον διαγωνισμο , τα παιδια λατρευουν αυτου του ειδους τις ενασχολήσεις … οπως συμφωνω και με την δημιουργια ομαδας που θα ερευνει τετοια θέματα.
Δεν συμφωνω ομωσ με την λέξη αποκλειεται που χρησιμοποιήται απο μερικους συναδελφους για την υπαρξη του αεικινητου ή οποιουδηποτε τετοιου φαινομενου , δεν μπορουμε να αποκλεισουμε κανενα ενδεχομενο για τον πολυ απλο λόγο οτι δεν μπορουμε “ακομα” να ξέρουμε τι θα γινει στο μελον. 🙂