Οξείδωση μετάλλου με χιουμοριστική διαθεση

Οξείδωση μετάλλου με πιο χιουμοριστική διάθεση

Μερικά άτομα στερεού Mg πλησιάζουν κάποια μόρια αερίου Ο2 και συγκρούονται αποτελεσματικα με σπινθήρα.Το “Ο2” φωνάζει στο “Μg”
-Ολα καλά;
– Όχι, νομίζω ότι έχασα 2 ηλεκτρόνια αλλά παραδόξως νιώθω πιο σταθερό.
-Εισαι σίγουρος;
– Ναι, θετικός. Μάλιστα έχω την αίσθηση ότι εσύ μου τα πήρες όταν συγκρούστηκαμε ώστε τώρα έχουμε στενό δεσμό και είμαστε σε μια κατάσταση σταθερής σχέσης που δύσκολα μπορεί να σπάσει.
– Όχι, αρνητικά, φωνάζει το Ο2. Προς το παρόν είμαστε μαζί κρυσταλλωμενοι, γιατί βλέπω νερό να έρχεται στο δοχείο και να μας τραβάει και να αποχωριζόμαστε σε μια νέα σταθερή κατάσταση. Κατάλαβες;
-Ναι, θετικά φωνάζει το κατιόν Μg+2. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε την σχέση μας σε κρύσταλλο που με κάνει να νιώθω διαφορετικό και ευτυχισμένο;
– Όχι αρνητικά απαντά το ανιον Ο-2, το νερό σε αυτή την ποσότητα ήδη έχει μπει ανάμεσα μας και μας χωρίζει . Θα ζητήσω από τον Ήλιο να το ζεστάνει ώστε να απομακρυνθεί ως αέριο και έτσι θα κρυφτούμε κάπου ώστε η κρυσταλλική μας σχέση να διαρκέσει.
-Ναι, παλι μαζί φώναξε συγκινημένο το Μg+2 καθώς είδε ότι όλα μεταβάλλονται και τον τρόπο να έχει μια σταθερή σχέση με το πρωην Ο2 που του είχε κλέψει ηλεκτρόνια όντας πλέον Ο-2 και έτσι τον τράβαγε κοντά του.

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια