
Tο μόνο (και βασικό) το οποίο χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με σύνδεση στο διαδίκτυο και ο κόσμος της γνώσης ανοίγεται μπροστά σας αρκεί να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας!
http://tinanantsou.blogspot.gr/2015/02/40.html
![]()
Επειδή το να μοιράζεσαι πράγματα, είναι καλό για όλους…

Tο μόνο (και βασικό) το οποίο χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με σύνδεση στο διαδίκτυο και ο κόσμος της γνώσης ανοίγεται μπροστά σας αρκεί να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας!
http://tinanantsou.blogspot.gr/2015/02/40.html
![]()
Να είσαι καλά Τίνα.
Επιτέλους εμαθα να κανω αναρτήσεις στο νεο σαιτ. Ευχαριστώ Διονύση για τα σχολια σε προηγούμενο ποστ, τωρα καταλαβα πως γινεται.
Καλησπέρα Τίνα, πολύ ενδιαφέρουσα η λίστα. Ήδη παρακολουθώ το mathesis και είναι εντυπωσιακό (φυσικά ευθύνεται κυρίως ο δάσκαλος, ο Στέφανος Τραχανάς).
Ήθελα να σε ρωτήσω αν το coursera είναι όντως δωρεάν. Γιατί στα faqs βλέπω κάτι για πληρωμή.
Το COURSERA είναι δωρεαν, αν πάρεις ένα μάθημα, όχι ενότητα μαθημάτων και αν δεν θες πτυχίο.
Αν θες να πάρεις την πιστοποιήση για το βιογραφικό σου δίνεις γύρω στα 50 ευρώ ( εγώ το έχω κάνει μία φορά για ένα μάθημα που με ενδιέφερε πολύ). Τώρα για τα διπλώματα που δίνει ,εκεί αλλάζει το πράγμα και εξαρτάται φυσικά και απο το αντικείμενο και το πανεπιστημίο . Πάντως ακούγεται ότι δεν θα είναι για πάντα δωρεάν, οπότε μην χασεις χρόνο μπες και γράψου. Ετοιμάζονται οι μεγάλοι τουλάχιστον να βάλουν δίδακτρα και μάλιστα πολύ ακριβά.
Το ΜΑΤΗΕΣΙΣ είναι εξαιρετικό, συμφωνω μαζί σου, όπως φυσικά και ο διδάσκων Τραχανάς. Ακολουθουν την πλατφόρμα EDX του ΜΙΤ , φυσικά χάρη στην χορηγία του Νιάρχου, και είναι καταπληκτικά τα μαθηματα τους. Προσωπικά εχω δει μόνο τα βίντεο της Κβαντομηχανικής και Κοσμολογίας και είμαι ενθουσιασμένη. Μπράβο στις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης , είναι πάντα μπροστά.