web analytics

Το “Νέο Λύκειο” και το Υλικό Φυσικής-Χημείας

Αφού ευχηθώ και από εδώ, καλή σχολική χρονιά, σε όλους τους μαθητές και καλωσορίσω κυρίως τους μαθητές της Α΄τάξης, που έρχονται στο Λύκειο, να δώσω “στον αέρα” μια νέα σελίδα, που απευθύνεται σε αυτούς.

Σκοπός είναι ο μαθητής, να μπορεί εύκολα να βρίσκει υλικό Φυσικής, που θα τον βοηθήσει στην προσπάθειά του για την καλή πορεία του στη Φυσική.

Η διεύθυνση είναι http://www.ylikonet200.blogspot.com/ αλλά μπορεί εύκολα κανείς να μεταβεί εκεί,  από το Link, στο  αριστερό μέρος της πρώτης σελίδας.

Προς το παρόν έχει αναρτηθεί υλικό για την κινηματική και η προσπάθεια θα συνεχιστεί προϊόντος του χρόνου.

Και κάτι για τους συναδέλφους. Το υλικό αυτό είχε αναρτηθεί τα προηγούμενα χρόνια και πιθανόν κάποιες αναρτήσεις θα πρέπει να τροποποιηθούν με βάση τις νέες κατευθύνσεις. 

Ίδωμεν…

 

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια