“Μαθαίνω πώς να μαθαίνω καλύτερα” στην Πάτρα!

Για τους συναδέλφους Πατρινούς ή όσους βρίσκονται κοντά στην Πάτρα,

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι το ερχόμενο Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα μιλήσω στην Πάτρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ για τις πρακτικές αποδοτικότερης και αποτελεσματικότερης μάθησης που πρέπει να ακολουθεί ένας μαθητής.
Η διάλεξη είναι διαδραστική, βασίζεται στα τελευταία συμπεράσματα της γνωστικής και εκπαιδευτικής ψυχολογίας και ενδιαφέρει πολύ τους μαθητές, τους γονείς τους καθώς και τους συναδέλφους καθηγητές.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://physiart.com/2019/11/03/howlearningworks-patra/

Θα χαρώ πολύ να σας δω στη διάλεξη!

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

Loading

Subscribe
Ειδοποίηση για
2 Σχόλια
Inline Feedbacks
Όλα τα σχόλια
Ανδρέας Ριζόπουλος
Αρχισυντάκτης

Καλησπέρα Γιώργο. Συγχαρητήρια και από εδώ για τη διάλεξη, που μας έκανε όσους είμαστε εκεί, να σκεφτούμε τι κάνουμε, πως το κάνουμε και πως μπορούμε να το βελτιώσουμε…
Η αποδοχή από ένα κοινό, που είχε μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας, ήταν καθολική και η παρουσίαση δεν κούρασε σε κανένα σημείο. Το θέμα που ανέδειξες είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, που δυστυχώς οι μαθητές και οι γονείς δεν γνωρίζουν πως να το λύσουν.
Μου άρεσε ιδιαίτερα, η σημασία που έδωσες στην απόκτηση όχι εφήμερης – π.χ. για μια εξέταση ή διαγώνισμα – αλλά εφ΄όρου ζωής γνώση, που να αντέχει στο χρόνο και φαντάζομαι ότι με αυτό το σκεπτικό γράφεις και τα βιβλία σου.
Νάσαι καλά να συνεχίζεις αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια!