
Το Κρατικό Βραβείο Δοκιμίου – Κριτικής απονεμήθηκε στον Στέφανο Τραχανά για το βιβλίο του «Ο Κύκλος» (Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης).
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Κρατικά Λογοτεχνικά Βραβεία, παρότι ο επίσημος φορέας τους είναι το Υπουργείο Πολιτισμού, απονέμονται από ανεξάρτητες επιτροπές που συγκροτούνται από λογοτέχνες, κριτικούς λογοτεχνίας και πανεπιστημιακούς.
Το βραβείο του Στέφανου Τραχανά απονεμήθηκε στην κατηγορία Δοκιμίου – Κριτικής για το βιβλίο του «Ο Κύκλος».
Θερμά συγχαρητήρια στον δάσκαλό μας Στέφανο Τραχανά για αυτή τη σπουδαία και απόλυτα άξια διάκριση!
![]()
Συγχαρητήρια.
Το άξιζε.
Μπράβο του.
Συγχαρητήρια στο Δάσκαλο.
Το συγγραφικό έργο του Στέφανου Τραχανά είναι πολύπλευρο και απευθύνεται σε κάθε ενεργό πολίτη ! Είναι ευτυχές το γεγονός ότι αναγνωρίζεται και από τον αρμόδιο φορέα της πολιτείας η σημασία και η αξία του έργου του!
Συγχαρητήρια στο Δάσκαλο και Συγγραφέα Στέφανο Τραχανά.
Άξιος!
Και μία διευκρίνηση προς ολους τους φιλους.
Τα Κρατικα Λογοτεχνικα Βραβεια δεν δινονται απο καποια κυβερνητικη νομεγλατουρα, γιατι τοτε δεν θα ειχαν καμια αξια.
Μπορει ο επισημος φορεας να ειναι το Υπουργειο Πολιτισμου, αλλα απονέμονται απο ανεξαρτητες επιτροπες λογοτεχνων, κριτικων λογοτεχνιας και σχετικων με το αντικειμενο καθηγητων στο Πανεπιστημιο.
Για αυτο και τα βραβεια αυτα εχουν μεγαλη αξία για τους συγγραφείς, τις εκδοσεις και φυσικα και για το κοινο.